Proiect finanţat de Uniunea Europeană prin programul PHARE 2000 - Coeziune Economică şi Socială componenta Dezvoltarea Resurselor Umane în contextul restructurării industriale
Home
  hartă site tipăreşte contact
   
Viziunea UVAPlatforma de e-learning
Cursurile UVAÎntrebări frecvente
ParteneriÎnscrieri
Newsletter UVATaxe
Contact
   
 
HomeDespre noi
Despre noi

Universitatea Virtuală de Afaceri (UVA) a fost înființată în anul 2003 de către Facultatea de Comunicare și Relații Publice "David Ogilvy", ca urmare a unui proiect cofinanțat de Uniunea Europeană, prin programul PHARE.

UVA este un centru de formare și instruire continuă la distanță în domeniul afacerilor, oferind cursuri de scurtă durată în sistem online. Modulele de instruire UVA sunt adaptate realității românești, cu un curriculum în mod continuu actualizat, care răspunde nevoilor de formare profesională de pe piața noastră. Fiecare curs este însoțit de un caiet de aplicații, realizat în colaborare de către cadre didactice de renume și practicieni de succes în businessul românesc.

Reprezentând prima concretizare a unui proiect de e-learning din România, UVA a instruit, în perioada octombrie 2003 - aprilie 2004, un număr de 1300 de cursanți, în toate regiunile țării.

Nivelul ridicat de satisfacție al absolvenților și impactul pe care cursurile noastre l-au avut, ne încurajează să continuăm într-o variantă îmbunătățită. Noi credem că succesul se învață, așa că învățăm și noi, exact cum predăm cursanților noștri, să ne dezvoltăm reușitele.


Cursanții UVA spun:

Se cuvine să vă mulțumesc pentru materialele puse la dispoziție, pentru discuțiile interesante de pe forum, pe care le-am urmărit cu interes chiar dacă nu am reușit întotdeauna să particip la ele. Am încercat să mă implic cât mai mult în proiectele care au trebuit trimise, iar acest lucru a fost pentru mine nu o simplă obligație, ci o provocare extrem de placută. Efortul lectorilor a făcut din acest proiect o reușită după părerea mea. Vă mulțumesc și vă doresc toate cele bune pe viitor!

Vlad Sebastian Crețu, cursant UVA


Chiar dacă majoritatea dintre noi avem idee de ceea ce înseamnă comunicarea, apreciez că acest curs mi-a adus multe clarificări și mi-a format o imagine de ansamblu asupra a ceea ce înseamnă de fapt imaginea și comunicarea în orice firmă, indiferent de mărimea ei.

Apreciez în mod deosebit prestația doamnei profesoare și a doamnei asistente care și-au dat interesul să învățăm lucruri utile și chiar noi pentru unii dintre cursanți. Suportul material al cursului și seminarului a fost la înălțime și pot să spun că sunt foarte încântată că am ales acest curs. Acum văd altfel lucrurile și sunt convinsă că tot ce am învatat îmi va fi util.

Vă mulțumesc și vă urez succese în activitate.

Liliana Iordache, cursant UVA

- despre cursul de "Imagine și comunicare în afaceri"

   
Viziunea UVA
Platforma de e-learning
Cursurile UVA
Întrebări frecvente
Parteneri
Înscrieri
Newsletter UVA
Taxe
Contact