Proiect finanţat de Uniunea Europeană prin programul PHARE 2000 - Coeziune Economică şi Socială componenta Dezvoltarea Resurselor Umane în contextul restructurării industriale
Home
  hartă site tipăreşte contact
   
Viziunea UVAPlatforma de e-learning
Cursurile UVAÎntrebări frecvente
ParteneriÎnscrieri
Newsletter UVATaxe
Contact
   
 
HomeDespre noiPlatforma de e-learning
Platforma de e-learning

Învățământul online se deosebește față de cel tradițional prin aceea că frecventarea cursurilor și seminariilor nu se face în sala de curs, ci prin Internet, într-un mediu virtual.


Procesul de predare și de interacțiune profesor - cursant se desfășoară prin intermediul unei platforme educaționale de e-learning care pune la dispoziție următoarele facilități: forum pentru cursurile online, sistem de examinare online, forum pentru teme de discuție și întrebări frecvente, sistem online de rezolvare a proiectelor și aplicațiilor, sistem online de evaluare a proiectelor, aplicațiilor, exercițiilor, testelor, sistem de prelucare electronică a informațiilor legate de: prezența cursanților în spațiul virtual de curs, progresul înregistrat de fiecare în parte.


Fiecare curs cuprinde ore de curs și de simulări aplicative. Cursanții au obligativitatea de a frecventa - online - cursurile.

Chiar daca un seminar/curs online are loc într-un anumit interval orar, cursantul poate posta un mesaj pe forumul respectiv chiar și dupa ce timpul acordat seminarului/cursului propriu-zis a expirat. Toate intervențiile profesorilor și cursanților rămân, în forma scrisă, pe forumurile fiecarui curs în parte, acestea putând fi consultate oricând.  


Platforma de e-learning permite interacțiunea: profesor - cursanți, profesor - fiecare cursant în parte (prin serviciul de mesaje), cursant - cursant (prin forum);


Fiecare curs este insotit de un suport scris ce va fi disponibil în format electronic.


Cursurile UVA se finalizează cu o diplomă eliberată de Facultatea de Comunicare și Relații Publice.

În sesiunile mai, iulie și noiembrie 2010, cursul durează 3 ore / zi, cu partea de simulări inclusă. Orarul se va anunța înainte de începerea cursurilor, dar va cuprinde cu precădere planificare după ora 16.00. 

Observație: Facultatea de Comunicare și Relații Publice își rezervă dreptul de a modifica datele cursurilor, caz în care noul calendar va fi anunțat în timp util. Cursurile se țin numai în condițiile asigurării numărului minim de înscriși plătitori.